Warning: Creating default object from empty value in /var/www/tjensomung.dk/public_html/wp-content/themes/canvas/functions/admin-hooks.php on line 160

tjen penge med mobilen – tag billeder med din mobil og tjen penge

Nu har du mulighed for at tjene penge med mobilen. Nemlig ved at tage billeder, med din mobil, og uploade dem til en app ved navn scoopshot. Appen fokusere på nyheds billeder, som aviser og online-aviser så har muligheden for at købe. Fordi appen netop er fokuseret mod nyheds billeder, har du kun mulighed for at uploade billeder til scoopshot som er under 48 timer gammelt. Ideen er meget enkel og genial: Du tager et billede som er nyhedsorienteret. Uploader det til scoopshot, og bestemmer en pris. Aviserne har så mulighed for at købe dit billede.

Den kendte gratisavis, Metroxpress gør også flittigt brug af appen. De udsender opgaver til scoopshot, som de gør brug af i de forskellige artikler. Så hvis du vil lave en safarifoto-dag er det også meget praktisk.

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

3 Responses to tjen penge med mobilen – tag billeder med din mobil og tjen penge

 1. Jacob Nielsen 9. oktober 2012 at 18:13 #

  Tak for tippet. Jeg syntes generalt at siden ser spændene ud.

  Har lige sat siden som foretrukken, så jeg kan begynde at tjene penge :-)

 2. Cecilie 26. august 2013 at 17:10 #

  Fed side, har brugt flere timer på at stene computeren, jeg skulle bare have vidst
  at jeg skulle gå her ind!

  • Knuth Becker 26. august 2013 at 17:20 #

   Hej Cecilie,
   Tak for de meget pæne ord. Hvis du har lyst, ville vi blive glade, hvis du delte siden på facebook, twitter eller andre sociale medier.

   Hav’ en god dag,
   Knuth

Skriv et svar