Warning: Creating default object from empty value in /var/www/tjensomung.dk/public_html/wp-content/themes/canvas/functions/admin-hooks.php on line 160

Slå græs for naboen og tjen penge!

Der kan ligge rigtig mange penge i at slå græsset for dine forældre. Personligt tjente jeg 5.000 i denne sommer, “bare” ved at slå græsset for de fleste af kvarterets beboere. Det er klart at der lå noget arbejde i det, men hvis jeg slog græsset for en ældre dame, gav hun ofte et par håndøre med, i form af 200 kr. udover den egentlige timeløn (!)

Huskeliste, til at slå græs

  • En græsslåmaskine
  • Nogle have redskaber, såsom rive, skovl osv.
  • Tid – og helst en masse af den!

Fremgangsmåde

1. Ring på hos naboen. Det skal helst være en nabo som i, i forvejen har et godt forhold til. Hvis i er rasende uvenner får du næppe noget godt ud af at ringe på hos dem.

2. Spørg dem om de har brug for dig til at slå græsset for dem. Hvis de siger nej, siger du selvfølgelig høfligt udskyld at du forstyrrede og smutter.

3. Nu skal du aftale en timepris eller en fastsat pris. Da jeg slog græs i sommers lå min timepris for det meste på 60 kroner. Hvis ikke de ønsker en timepris men derimod en fastsat pris, formodentlig i frygt for at du er doven, beregner du bare hvor lang tid du tror det vil tage at slå græsset, og ganger med 60.

4. Sådan nu har du skaffet dig en opgave med en rimlig timeløn. Gør nu dit arbejde ordentligt så de har lyst til at bruge dig en anden gang!

No comments yet.

Skriv et svar