Warning: Creating default object from empty value in /var/www/tjensomung.dk/public_html/wp-content/themes/canvas/functions/admin-hooks.php on line 160

sælg brugte ting på nettet – sådan sælger du brugte ting på nettet

 

I stedet for at dine brugte ting ligger i din kælder i 2 år, for derefter at blive smidt ud, kan du da ligeså godt sælge ting på nettet. Det er efterhånden blevet enormt let at sælge dine ting på nettet. Det eneste det i virkligheden kræver er lidt tid.

 

Hvor skal jeg sælge mine brugte ting på nettet?

Der er mange muligheder for portaler, hvor du kan sælge dine gamle ting på nettet. Jeg anbefaler at du blandt andet bruger dba. Jeg kan i realiteten ikke særlig godt lide dba, blandt andet på grund af deres uhyre mængde reklame sammensat med deres høje priser du skal betale, for at forebygge din annonce for at ende på side 20 af søgeresultatet. Men desværre er det dér størstedelen af dem som leder efter  brugte ting er, og du bør være der hvor kunderne (altså dem som køber) er. Hvis du satser på at sælge dine brugte ting på det globale marked, er ebay, efter min mening, den bedste site at sælge dine brugte ting på. Det er desværre et modersite til dba, hvilket man godt kan mærke på deres grådighed, men som sagt, bør du være der hvor kunderne er. Jeg vil også pointere at det altså ikke er nålestifte du skal sælge, da fragt snild kan komme op på et par hundrede kroner. Derfor kan det først betale sig at bruge ebay, hvis du vil sælge brugte ting, der ligger over 1000 kr. i pris.

 

Hvis du er ejer af en blog, med læsere, er det en enorm god ide at tage det i brug. Sig at du har et af dine brugte ting til salg, og læg nogen billeder ud af det i et post. Det ville dog være allerbedst hvis du solgte ting som lå indefor bloggens emne, f.eks. hvis du blogger om tøj, ville det være godt hvis du solgte brugt tøj.

 

Beskrivelse og billeder

Først og fremmest er det vigtigt at du har mange billeder af dit brugte produkt. Folk vil se at dit brugte produkt er i god stand, og ser meget gerne mange billeder af produktet. Billeder er faktisk det vigtigste af produktbeskrivelsen, alt afhængig af hvad du sælger. Tag nogen gode billeder af din produkt, og rediger det gerne. Kunderne ville i øvrigt elske hvis du satte en video ind, af dig som holder produktet og fortæller lidt, det skaber nemlig en masse troværdighed. Når du skal skrive lidt om produktet kan du skrive lidt generelt om det. Husk for guds skyld og fortæl hvis produktet lider af skade, eller nogen funktioner er defekte. Du får kun besværligheder ud af det hvis kunden alligevel ikke vil have dit produkt pga. din undladen af information.

No comments yet.

Skriv et svar