Warning: Creating default object from empty value in /var/www/tjensomung.dk/public_html/wp-content/themes/canvas/functions/admin-hooks.php on line 160

sådan bliver du babysitter – tjen penge på at passe børn som 13-15 år

En af de lette veje ved at tjene gode penge som ung, er ved at blive babysitter. Mange undervurdere dette, da nogen mener at “det ikke er et rigtigt job”, og at det iøvrigt er lidt tøset som dreng at være babysitter. Det mener jeg ikke det er men, ligegyldig om det er det eller ej, kan du tjene rigtig gode penge på dette! I denne artikel vil jeg gennemgå hvordan du som ung (13-15 år) kan få et job som babysitter, og tjene gode penge.

 

Find jobbet som babysitter

Det sværeste er helt klart at finde jobbet som babysitter. Den bedste ide er at spørge dine forældre. De har sikkert nogen gode venner som behøver lidt ‘voksentid’ sammen, uden børn vel at mærke :) Du kan spørge, om de kender nogen som behøver en babysitter.

Kender dine forældre ikke nogen, som måske kunne tilbyde et babysitter job, er der næste mulighed: spørg længere ude i familien. Spørg f.eks. din faster, onkel, tante, bedsteforældre osv.

 

Lønnen som babysitter

Forældre er som udgangspunkt nogen rigtig flinke chefer. De giver for det meste en god løn og er rigtig flinke mod dig – og det skal du bestemt også gøre brug af, når i skal aftale løn. Jeg vil sige at hvis du er 13 år, eller derover er 70 kroner i timen, en helt okay pris. Specielt fordi det i virkligheden ikke er “arbejde”. Du skal bare hygge dig med børnene, og se en god film. Er du over 18, skal lønnen ligge mellem 100-130 kroner i timen.

god fornøjelse som babysitter!

5 Responses to sådan bliver du babysitter – tjen penge på at passe børn som 13-15 år

 1. Frederikke 20. september 2012 at 15:32 #

  Jeg kunne godt tænke mig at blive babysitter da jeg godt kan li børn, og godt kunne bruge nogle ekstra penge. Jeg har selv en lillebror som jeg har passet meget. Jeg har desuden også meget erfaring med børn, og er god til at holde styr på dem.

  • Kathrine 18. oktober 2012 at 20:01 #

   Hej altså jeg vil gerne være babysitter og har derfor sagt jeg vil have der omkring 20 kr i timen eller er det for lidt?

   • Knuth Becker 18. oktober 2012 at 20:41 #

    Det kommer meget an på din alder. Er du under 13 år, kan det være en meget god deal. Er du derover, synes jeg næsten du bør sige 35-40 kr. i timen.

    Mvh. Tjensomung.dk

 2. Michaela 22. april 2013 at 18:42 #

  Hej. Jeg er en 13 årig pige der overvejer at blive barnepige. Jeg ha ikke selv lillesøskende, men en tvillingesøster, så jeg mener selv at jeg har lidt erfaring mht. at passe på andre “børn”
  Jeg har kigget lidt rundt omkring på nettet, for at se hvad der ville være en passende løn til en 13 årig, og der var mange der mente at 50 kr. i timen var tilpas, er du enig?

  Jeg synes selv (og det har mange andre også sagt) at jeg er ansvarlig og god til børn.

  Kh. Michaela

 3. Wiktoria 10. juni 2013 at 16:05 #

  Jeg kunne godt tænke mig at blive babysitter da jeg godt kan li børn, og godt kunne bruge nogle ekstra penge.Jeg har desuden også meget erfaring med børn, og er god til at holde styr på dem.

Skriv et svar