Warning: Creating default object from empty value in /var/www/tjensomung.dk/public_html/wp-content/themes/canvas/functions/admin-hooks.php on line 160

Et fleksibelt fritidsjob – bliv omdeler

Når du er 13 år, kan du få dit første job, og det er der mange, der gør. Dog kan det være svært at finde et fleksibelt job, hvor du selv kan planlægge, hvornår du vil arbejde.

Et af de fleksible jobs der stadig efterlader plads til din fritid, er jobbet som omdeler. Her har du nemlig to dage til at omdele din rute – det betyder, at du selv kan planlægge, hvornår det passer bedst ind i dine planer. Med dette job som 13-14 årig, har du derfor stadig masser af tid til, at du kan passe din skole, se dine venner eller dyrke dine fritidsinteresser.

Jobbet som omdeler er desuden også ideelt, hvis du gerne vil tjene penge samtidig med, at du får rørt dig lidt og får frisk luft og motion. En anden fordel ved jobbet som omdeler er, at du også i ferieperioder kan arbejde ekstra, hvis du har lyst til det. Så kan du tjene lidt ekstra til enten julegaver eller dine ferier, så du selv kan bestemme, hvad du vil bruge dine penge på, når du er afsted sammen med dine forældre.

Du kan se 7 gode grunde til at få et fritidsjob som omdeler her:

1. Det er sejt at tjene sine egne penge

2. Du får masser af frisk luft og motion af at gå med reklamer og aviser.

3. Det er nemt. Reklamerne bliver pakket for dig og leveret til din adresse.

4. Du optjener feriepenge og får derfor penge, når du holder ferie.

5. Du får erfaring med at have et job.

6. Typisk udlånes der en trailer til omdelere – det gør omdelingen meget lettere.

7. Det bliver nemmere at få et arbejde som voksen, fordi du har erfaring.

Lyder jobbet som omdeler spændende, er det bare at gå i gang med at søge efter muligheden for at blive omdeler.

Hvad siger folk om jobbet?

Langt størstedelen af dem, der omdeler reklamer og aviser er unge mennesker, der har brug for et job i deres fritid – netop fordi jobbet er et nemt ungdomsjob. Derudover er der mange unge, der også synes, at det er hyggeligt at være ude at gå med reklamer, fordi de møder en masse mennesker på deres vej, der sætter pris på, at de får leveret de reklamer, som de gerne vil have.

Der er altså mange fordele ved jobbet ud over, at du som omdeler, kan tjene dine egne penge – så god fornøjelse med jagten efter et omdelerjob.

Læs mere om jobbet som omdeler, og ansøg her:

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

No comments yet.

Skriv et svar