Warning: Creating default object from empty value in /var/www/tjensomung.dk/public_html/wp-content/themes/canvas/functions/admin-hooks.php on line 160

bliv hundelufter og tjen penge – få job som hundepasser

Når en travl middelklasses familie ikke har tid til at gå ture med hunden ugens 7 dage, kan du som ung tjene gode penge. Det er nemlig sådan at private familier, er villige til at betale langt mere end virksomheder, især til en hundelufter.

 

Sådan får du job som hundelufter

For at få job som fast hundelufter, skal du være kvik. Der er nemlig mange unge på din alder som også gerne vil have et job som hundepasser. Her er et par tips til hvordan du får kunder

 

spørg dine forældre

Dine forældre har helt sikkert nogen venner som godt kunne bruge en hundelufter, til nogen af alle de langvarige gåture. Spørg dem om nogen af deres venner ikke har en hund. Hvis de svare ja, så spørg dem om de måske godt kunne bruge en hundelufter. Du kender dine forældre, de vil gøre alt for at hjælpe dig, og de er sikkert også stolte af at du vil tage initiativ, til at få dig et job. Det er derfor her du har de bedste chancer for at få et job som hundelufter. Udover det vil familierne hellere ansætte nogen af deres venners børn istedet for nogen de slet ikke kender. Da det er her du har de største chancer for at få job, derfor anbefaler jeg at du starter din leden her. Senere hen vil du skabe kontakter med andre private i den lokale skov, som måske ville have interesse i at ansætte dig?

Sæt annoncer op

Når du ikke har nogen fysiske kontakter du kan tage i brug, må du skabe kontakt med kunderne på anden vis. Det bedste du kan gøre er at sætte annoncer op. De fleste supermarkeder, har en opslagstavle, hvor man kan hænge annoncer op. Det skal du selvfølgelig gøre brug af. Åben et word dokument, eller noget andet skrive program. Skriv en lille tekst med dine kompetance med dyr, eller underforstået hunde. Skriv hvornår du kan lufte hundene, og hvor folk kan kontakte dig, hæng derefter din annonce op.

Du kan også hænge din annonce op, på en lygtepæle, eller et lys kryds

 

Bliv synlig på internettet

Det sidste du kan gøre, og som i nogen tilfælde kan være mest effektivt er at få en hjemmeside op at køre. Det er en meget effektiv metode, men jeg anbefaler ikke du gør det. Hvis du skal have en hjemmeside op at køre, skal du til at lære om søgemaskineoptimering. Det er meget avanceret, og kan få dig til at flytte fokus fra hvad det egentlig laver: hundeluftning.

Istedet synes jeg du bør gøre brug af de mange forums/portaler der findes derude. Her er en liste med hvilke:

www.hundesitter.dk

www.hunde-forum.dk (gratis)

www.faadetgjort.dk (gratis)

www.hunde-forum.dk (gratis)

og der findes mange andre – husk at google er din ven :-)

du kan blive aktiv i diverse forum, og måske vil nogen kontakte dig, og spørge om du har interesse som hundelufter

 

Din løn som hundepasser

Jeg ved at det kan blive en anelse varmt når du skal til at tale løn med dine forældres venner. Men du kommer ikke udenom det. Først skal i finde ud af lønmetoden. Skal det være timeløn eller penge per hundeluftning? Derefter skal i til at forhandle selve lønnen. Jeg synes at en minimumløn er 50 kr i timen, dvs. ca. 200 kr per hundepasning. Men lyt til hvad hun siger, og sig derefter hvad du havde forventet :-) Det skal ikke være et skænderi, men du skal heller ikke tillade at du bliver snydt.

 

God fornøjelse med din jagt som hundepasser!

One Response to bliv hundelufter og tjen penge – få job som hundepasser

  1. Silas Hundelufter 16. november 2012 at 15:23 #

    Jeg fandt faktisk arbejde som hundelufter hos mine venners forældre. Så aftalte vi at jeg skulle gå med hunden i 1 time og så fik jeg 60,- for det.

Skriv et svar